食完下午茶3個鐘有人話要食dinner佢叫咗個肉眼扒餐$109+10%先上羅宋湯同牛油餐包,羅宋湯好少,唔係我飲開好辛辣惹味果種,比較甜帶微辛。牛油餐包就唔多熱肉眼叫咗9成熟,都好鬆軟嘅,有小部分好似得5成熟,整體係ok,上枱時都「咋咋」聲,不過好快就完,完全唔洗打開張紙巾驚會彈到件衫,黑椒正常水準,薯條係曲曲薯條都夠熱嘅,另一邊係雜豆墊底我捨命陪君子 諗住叫個小食算點知份「小食」一啲都唔小雞翼薯條🍟$46+10%落咗好多華鹽,一路食都覺得自己食緊紅燒乳鴿😅 係6隻雞翼呀!雖然唔係大隻,但係真係食唔落🥲早知叫杯野飲算啦點諗到佢咁對得住個價錢~一心諗住下午茶份量少咗杯野飲嘅姐🥺味道嚟講就睇得出就咁炸嘅細雞翼,冇咗華鹽就應該冇咩味,雞翼都比較乾身,薯條就食到尾都仲係熱,唯獨係我食完會爆瘡姐🙈
食完下午茶3個鐘有人話要食dinner
羅宋湯