2024-01-08 1612 瀏覽
大大話話都食咗六七年,第一次食到凍左既腸粉,食唔落口就係食唔落口㗎啦,仲可以同我反駁:冇理由會凍架喎,唔通我特登昆9你咩,又唔會多左隻蛋俾我🤷🏻‍♀️cls問佢有冇微波爐叮翻熱佢,冇諗住叫佢整返碟新嘅俾我,我都唔想嘥嘢,純粹凍咗唔好食,之後無啦啦發脾氣同我講咩以後人均40。。。關咩事,而且講真$40好多咩?你哋間舖頭食物質素有問題,竟然向返我發脾氣,犀利!每次過嚟淨係想食一碟腸粉都有問題?你哋開門做生意,做到趕客咁款,唔想人食腸粉咪講囉,喺門口大大隻字寫明唔俾淨係食腸粉呀笨,食咗咁多年,次次都係食完就走。自問你哋繁忙時間,我會主動叫兩碟,都未講你哋一碟售價同成本相差幾遠,以前鍾意食係因為食到細個嘅味道,依家食到嘅只有滿滿銅臭味。人均40🙄,人均40🙄,人均40🙄,聽都厭。第一次食到凍左既腸粉,都係最後一次。
2024-01-07
下午茶