2025-01-20 900 瀏覽
今晚去到灣仔搵嘢食,喺軒尼詩道望上去見到好多人食呢間餐廳,我哋就上去試吓!一開始間條啡白色恤衫職員態度很好,點知真正落單黑衫禿頭人過嚟幫我哋落單,講完幾個菜名之後,我哋諗住個餐牌都放喺枱面繼續睇飲乜好,就叫佢落住啲菜式先,點知佢搶個餐牌想收,我話我哋想睇嘢飲,佢就話你想睇到時咪再攞囉,好似個餐牌鑲金咁,唔俾留喺枱面,跟住佢行走嘅時候舉起手指好冇禮貌大聲講 「 你咪睇囉!」其實實質上係佢唔俾我哋睇,唔係我哋唔想睇,真係未見過經理可以咁差嘅態度,簡直就係趕客!不過呢度最出色都係燒春雞,其他真係唔得 👎個椒鹽蝦冇味得外面啲椒鹽粉味,個小炒肉啲肉好硬好似好老咁,唔係因為隻燒春雞,真係唔好嚟呢度食!如果一間餐廳有一個咁嘅人,仲要係管理餐廳嘅經理,講真其他人服務有幾好,都比呢一個人搞衰晒!就算要去食,上到去都唔好叫呢個黑色禿頭經理幫你落單,免得受氣!