喺尖沙咀食飽飯,又想食甜品,見到咁多人喺門口,決定試一下呢間🤭首先佢有好多種配搭,諗唔到食咩嘅人就可以揀嗰幾種配搭好嘅,而我就揀咗自選。Size我揀咗中杯滿足杯,佢可以自選三種配料同埋一種醬汁☺️我配搭係抹茶牛乳醬,咖啡蛋白霜糖,抹茶奶凍同焦糖脆脆😀首先講咗佢嗰隻乳酪先,係用咗北海道3.6牛奶同埋希臘乳酪,以我所知希臘乳酪同平時食嘅乳酪係有啲唔同,質地會比較濃同滑,佢加咗3.6牛奶,所以更加冇嗰種酸嘅感覺,啱晒我呢種唔鍾意食太酸乳酪,又想食雪糕又怕肥嘅人😂表面嘅咖啡蛋糖霜,有好濃郁嘅咖啡口味,而焦糖脆脆就比較大塊偏甜,但係兩者加埋乳酪食就啱啱好👍🏻抹茶奶凍就放喺底,但係食落就冇前邊兩者咁出色。但係整體亦都係非常之唔錯。☺️ 抹茶醬汁亦都唔會太甜。另外如果你問店員有咩隱藏口味,佢都會特別同你講,menu係唔會有😁當日我就聽到係梅酒醬汁,有機會要試吓😄