2020-11-08
首先講排隊🚶🏽♀️🚶🏽♂️🚶🏽♀️🚶🏽♂️🚶🏽♀️🚶🏽♂️嗰日係七點幾左右去到,門口排咗一條龍,數咗一下大概有10組人喺前面等緊🤢因為佢哋係冇得㩒飛等Number,所以只可以乖乖地排隊🤢不過好在佢翻台都好快,所以唔係真係等好耐就已經可以入去食☺️排到我哋嘅時候,因為朋友去咗廁所,我就同員工講話有一位去咗廁所返緊嚟😣門口嘅員工就同我講:「我等你2分鐘」(仲加埋一個完全唔友善甚至帶啲惡意嘅笑容🤗)即係咁,我都知道你係驚有人呃你想霸住個位,但係你作為服務人員可唔可以態度好少少?😀坐低嘅時候佢哋會攞Menu同埋茶俾你,然後會話俾你聽佢哋嘅用餐時間係40分鐘可能係我食嘢食得慢, 40分鐘其實會唔會真係少咗啲🥴仲要佢哋計40分鐘係計坐低嗰一刻,如果你睇Menu睇慢少少或者佢哋上嘢食上得慢啲,其實你可能都係得返20-25分鐘可以食嘢到最後亦都真係,員工行過黎同我哋講夠時間嘅時候,我都未食完🤢都聽到隔離枱係員工同佢哋講夠時間嘅時候,同佢講「下?唔夠時間食喎」不過呢樣嘢就兩面睇嘅😐食嘅時候會覺得時間太少,都冇時間好好享受個食物佢就同你講要走😣但係就係因為佢哋嘅用餐時間咁少,所以排隊先至排得咁快🤣然後係食物
不過呢樣嘢就兩面睇嘅😐
然後係食物🍤🍚
枱上面有佢哋嘅醬汁可以自己添,所以可以根據自己嘅口味去食鹹啲或者淡啲都得
Menu入面係已經固定好配搭嘅飯或者定食,如果想加野嘅話就額外加錢,我哋就揀咗穴子海老天丼🦐諗住佢唔算貴又最多餸可以食(事實證明最後係後悔嘅)
天婦羅包括有一隻蝦,一條白鰻魚,兩條魷魚鬚,兩條蘆筍, 一塊茄子,一片紫菜配搭上嚟講有肉有菜營養均衡嘅😹😹😹
蟹柳、茄子、蘆筍都好正常
蝦同埋魷魚酥嘅天婦羅粉就稍為厚咗啲
但係都比唔上嗰條鰻魚本身對比起平時食嗰啲有醬汁嘅鰻魚,冇醬汁嘅白鰻魚已經會油膩好多🤭佢條鰻魚仲要落咗好厚嘅粉去炸,天婦羅粉吸油、鰻魚又好油,加埋一齊就係非常之油膩我同我嘅朋友都係食咗半條都唔夠就唔想再咬落去😭
同埋本身咁多天婦羅就已經有一股油膩嘅感覺,所以成碗飯好容易食飽(應該係食濟)🤔可能係我食量太細,最後天婦羅同埋飯都食唔曬所以如果女仔去食嘅話可以衡量下自己嘅食量去嗌,唔好好似我哋咁樣貪多餸😿😿😿
整體來講唔係特別出色,除咗個天婦羅汁好食之外,冇乜嘢特別好或者特別差嘅地方但係對於我呢個唔好油膩野、又細食嘅人來講,應該唔會再食第二次🤢🤢🤢