餐廳: 素來素往
資訊:

2024-01-12 147 瀏覽
$68 - $158 可以做到啲咩?可以任食任飲呀😎呢個素食自助餐有預食、熟食、甜品、老火湯同多款主食架,而且長者仲享有9折優惠,真係超級彿心價!而且店鋪裝潢唔係傳統的素食店,好似cafe咁佈置得幾新穎,所以見到都有唔少年輕人幫襯。我最推薦必食一定係素食披薩🍕,搭配美味餡料,寶係又香又脆。仲有依家加曬價酸齋,冇錯都係任食架,淨係食呢個都值回票價啦。仲有煙煙韌韌好有咬口又入味的薯粉,非常推薦大家試下。 甜品都有十幾款,我最推薦係香滑的豆腐花,同埋佢地的印尼糕點同糖水都非常唔錯,唔會死甜食左都冇罪惡感。 呢間野真係好多選擇,等大家自己去發掘啦😊 📍素來素往 @simplemehk 📍大角咀博文街28-38號地下6號舖........

$68 - $158 可以做到啲咩?可以任食任飲呀😎

呢間野真係好多選擇,等大家自己去發掘啦😊

📍素來素往 @simplemehk
📍大角咀博文街28-38號地下6號舖