天氣開始涼啦,又係時候要打邊😋今日去咗旺角行街,見到有四個鐘嘅自助火鍋放題,可以慢慢食😌有幾款set 嘅放題,我地揀咗3號餐,而湯底就揀咗清甜椰子雞湯3號餐包括咗5款牛肉、2款豬肉、羊肉同牛舌,而我哋最愛嘅係美國極黑黃牛片、美國特級肩胛肉眼片,充滿牛香又嫩,當然唔少得牛舌!牛舌大大片又爽口嫩滑😋仲有竹笙釀蝦滑都幾好味,出面比較少有,脆肉鯇魚片大大片,爽滑鮮甜、花雕酒雞翼有驚喜,因為淥耐咗但係都好嫩滑,同埋好濃酒香👍🏻外面自助區超多款小食!每款都好好味,推薦魚皮!香辣好惹味😋仲有好多新鮮嘅蔬菜、炸魚皮、響鈴,仲有滷肉飯!滷肉汁超香,每啖都充滿骨膠原!好好味😋👍🏻最後梗係要食甜品啦,雪糕超多款,而且都好多出邊好少見嘅韓國嘅雪糕😋