2022-05-02 476 瀏覽
尖沙咀📍非常推薦! 一次過滿足晒同一餐食晒唔同嘅嘢! 首先有6款任添加嘅前菜,最特別係糍粑同埋麻將矮瓜!食完前菜之後就會上一個 #刺身拼盤 ➡️#雞煲 ➡️#花膠雞湯打邊爐 ➡️雪條做甜品! 同場仲有兩小時紅白酒任飲🍷~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*🌟刺身拼盤🍣款式一啲都唔馬虎,四人份量剛剛好,仲有埋海膽,雖然海膽就爭少少,不過呢個價錢來講非常合理👍🏻 ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*🌟雞煲 🐔有唔同嘅辣度選擇,非常惹味,四個人我諗份量大概係半隻雞,雞肉非常滑!~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*🌟花膠雞湯湯底邊爐😌 Book位時要訂定,大概有四至六片花膠,非常推薦大家先飲咗個湯,好有口感!飲完個湯之後先開始打邊爐。小編非常喜歡食淮山,佢個湯底配埋個淮山非常入味。當然仲有個海鮮拼盤性價比高!🦐🦑🦀 除咗海鮮仲有其他基本打邊爐配料,例如手打丸,炸魚皮,蔬菜拼盤等等。海鮮仲可以追加!後加仲有鮑魚喔😋😋😋😋~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*人均消費 $405Overall scores: 9/10🌟

人均消費 $405

Overall scores: 9/10🌟