2019-05-18 655 瀏覽
今次係第二次經過呢間小店,咁啱未食晚飯有d餓,瞄到餐牌既配搭覺得幾吸引,望埋個價錢我就反而有d怕,個餐45蚊會唔會係伏⋯不過呢個晚市時間要去其他地方要等要排隊,不如就試一試啦⋯個餐來左之後,飲左啖湯,係老火湯啵,湯入面仲有1隻雞腳同雞翼⋯我➕2蚊order左個菜飯,健康d,同埋d菜有dd鹹味易入口得多~碟雞係無加錢既情況下,我竟然得到雞比位,好感度即刻up up⋯隨餐仲有醃醬菜,好細一碟,不過好好味夠爽脆,送飯食剛剛好!同埋一碟耗油生菜~灼個生菜有落d油,上檯一陣都係保持閃亮同翠綠~(早兩日食車仔麵,order左個$13蚊耗油菜心,上台果刻d菜心一副有氣無力既感覺,中間仲夾雜住幾條米線同河粉⋯😑😑)食完呢餐覺得香港地仲有呢d便靚正套餐,真係賣少見少,有質素既小店係需要支持,同埋感恩!
不過呢個晚市時間要去其他地方要等要排隊,不如就試一試啦⋯
隨餐仲有醃醬菜,好細一碟,不過好好味夠爽脆,送飯食剛剛好!

沙薑雞飯
沙薑雞飯