餐廳: 林園甜品粉麵小食
資訊:

2014-06-18 772 瀏覽
 天氣咁熱的確想坐在冷氣餐廳裡吃過快飯只係又記得朋友話好值得來試下這裡平靚正既越式粉面就捱著熱還是進來食身邊的兄弟似乎討厭我帶了他來到又熱又無咖啡飲的鬼地方哎呀 come on 有美相伴, 夠啦, 哈哈我叫了香茅牛肉撈檬, 大熱天時食凍檬都好爽既,加左少少"酸汁" (其實我唔知那樽叫甚麼汁, 哈哈) 已經好夠味牛肉唔un呀, 但就唔算好好味囉!佢呢, 就本來想跟我叫鮮牛肉, 但就想叫鮮牛肉, 不過原來鮮牛肉係唔可以撈檬上, 哈哈, 佢馬上又魯魯嘈嘈地complain了我笑著說, "叫香茅豬扒啦, 鬼! 最出名咖!"佢應該係好想拉我出去轉場, 但見到我開開心心的樣子, 佢都係局住叫了豬扒我們交換了牛肉和豬扒,的確牛肉無豬扒咁好味喎!不過我覺得都好有越式風味既$25一碗, 女仔來講都好夠佢就肯定唔多like, 見佢五分鐘就食完, 睇住我把花生碎潑開再慢慢品嘗, 我就樂在其中, 佢就想快快閃人哈哈搞到本來想叫多碗我至愛的綠豆沙(十蚊雞咋), 都唔敢再叫啦馬上離開這個熱辣辣的地方陪佢轉場飲咖啡下次還是找個有耐性的朋友來食過哈哈~
 天氣咁熱的確想坐在冷氣餐廳裡吃過快飯
只係又記得朋友話好值得來試下這裡平靚正既越式粉面
就捱著熱還是進來食

身邊的兄弟似乎討厭我帶了他來到又熱又無咖啡飲的鬼地方
哎呀 come on 有美相伴, 夠啦, 哈哈

我叫了香茅牛肉撈檬, 大熱天時食凍檬都好爽既,
牛肉唔un呀, 但就唔算好好味囉!

佢呢, 就本來想跟我叫鮮牛肉, 但就想叫鮮牛肉,
我笑著說, "叫香茅豬扒啦, 鬼! 最出名咖!"

我們交換了牛肉和豬扒,
的確牛肉無豬扒咁好味喎!

不過我覺得都好有越式風味既
$25一碗, 女仔來講都好夠

我就樂在其中, 佢就想快快閃人
哈哈
搞到本來想叫多碗我至愛的綠豆沙(十蚊雞咋), 都唔敢再叫啦
馬上離開這個熱辣辣的地方陪佢轉場飲咖啡

下次還是找個有耐性的朋友來食過