2019-04-10
呢間Bar重遊機率都高既,因為一來佢唔雜,黎既都係chill下,傾下計為主,氣氛不錯,加上服務不錯,侍應都好有禮貌,又好helpful。一坐低佢已經走埋黎介紹一下有咩優惠,因為佢8點前落單係有8折優惠既,超抵食,同埋本身佢價格都唔算太高,average la。仲有最抵食生蠔,叫一杯alcohol飲品就可叫半打,平均$9隻,我地3個女仔都忍唔住食了兩打。明太子雞翼- 好味,好Juicy12安士炭燒安格斯牛仔骨 - 肉質好嫩,不會燒過頭,又不會太多筋位,啖啖肉蘆筍菠菜汁意粉伴慢煮雞胸肉 - 慢煮得太耐了,雞肉好乾好"鞋",加上d汁無咩味道,吃不完呢至於cocktail,本身想試佢Special系列個Sunset 或者Perfume of Roses但都無哂了,就試了The Wizard of Oz,但略嫌奶類份量太重同偏甜。
明太子雞翼- 好味,好Juicy