餐廳: 一杯鐵板燒居酒屋
資訊:

2024-11-24 230 瀏覽
✨沙律好開胃既沙律,餐前開開胃岩曬😆✨刺身三品 大真雕、拖羅、帶子好新鮮既魚生刺身,入口即溶🤤✨鐵板鮑魚,海老鐵板鮑魚肉質一啲都唔鞋,肉質鮮嫩可口🤤海老都好新鮮,口感好彈牙😋✨鐵板安格斯肉眼肉眼好juicy🤤鮮嫩多汁且油花分佈均勻🤤🤤✨鯛魚湯烏冬(碗)好好飲既鯛魚湯🤤,湯底呈奶白色,好香濃既魚香味但一啲都唔腥,強烈建議要襯熱食,味道更佳👍🏻✨普之水特別純米 $180朋友生日就order左枝酒開心一下😍原來加左青瓜同檸檬係唔同既口感,加青瓜味道好清新,未飲之前會覺得怪怪的,原來唔係😆✨熊本和牛鐵板燒 $198熊本和牛薄片整齊地擺放著,入口即溶,散發出濃厚的香氣,和牛的油脂質地細膩,與肉質的結合讓每一口都充滿了鮮美的肉汁。搭配的新鮮蔬菜,如香煎蘑菇和清炒時蔬,不僅增添了色彩,還平衡了肉的油膩感

✨沙律
好開胃既沙律,餐前開開胃岩曬😆

刺身三品

大真雕、拖羅、帶子

好新鮮既魚生刺身,入口即溶🤤

✨鐵板鮑魚,海老

鐵板鮑魚肉質一啲都唔鞋,肉質鮮嫩可口🤤
海老都好新鮮,口感好彈牙😋

✨鐵板安格斯肉眼

肉眼好juicy🤤鮮嫩多汁且油花分佈均勻🤤🤤

✨鯛魚湯烏冬(碗)

✨普之水特別純米 $180

✨熊本和牛鐵板燒 $198