餐廳: 蟹仙海鮮私房.蒸氣石碢 (環海大廈)
資訊:

蟹仙一向喺香港都好出名💪🏻今日咁啱book到位,所以特登去食一食😻店內環境寬敞潔淨,燈光充足,一入到去,侍應已經好熱情招呼我哋,而且即刻介紹餐單,對於第一次食蒸氣火鍋嘅我地,都感到好驚喜🫶🏻☺️☺️海鮮係非常高質😍😍一上到枱真係忍唔住嘩出聲🥰特別推介大赤蝦,鮮味清甜,而且蝦頭嘅蝦膏10分濃郁,喜歡吃蝦嘅朋友絕對不能錯過其次,仲有台灣九孔鮑魚,都係十分鮮甜😋而且鮑魚十分煙靭,十分爽口,特別推介大家食🥰最令我驚喜,簡直係貝殼類🥰之前喺其他店舖食嘅貝殼,往往都要點豉油,但係今次可以直接不用點豉油,已經充滿海水嘅鮮甜味,可以話係其他舖頭做唔到🥹🥹大家嚟到一定要食!另外仲有琵琶龍蝦,雖然樣子比較特別,但係食落口就好似蟹加龍蝦嘅混合咁,一嚟龍蝦膏好多,二來肉質爽口,十分鮮甜🥰🥰🥰最後梗係唔少得招牌蟹啦😍😍😍😍果然係名不虛傳,蟹膏非常多,而且蟹肉飽滿嫩口,甚至職員會教你點樣食得方便啲,不但只嘢食好,服務態度亦都一流, 10分推介大家去食😌😌

海鮮係非常高質😍😍一上到枱真係忍唔住嘩出聲🥰