2017-03-31 189 瀏覽
食放題, 識食一定去兆萬食. 工作辛苦左一輪, 係時候食一餐勁報答自己 難得今日day off, 一於出旺角食放題.想食午市放題先發現選擇唔係真係咁多, 一見到八幡屋有十二點至三點時段, 緊係立即出發啦一去到門口, 見到午市都唔少人食緊午餐, 多人食通常冇咩伏啦, 咁就放心入去食去到門口, 超有禮貌, 勁怏帶我去坐左沙發窗口位, 重介紹左幾種今日推介一開始叫左少少前菜開下胃, 再叫左少少刺身. 上菜超有效率, 唔會拖時間. 刺身一上到黎, 超吸引!!!!!! 三文魚厚切又新鮮, 正正正!!!!! 榮螺又甜又爽口, 一定要試下再叫左兩個軟殼蟹手卷, 軟殼蟹好脆, 紫菜唔食軟, 一定唔係事先做定之後叫左燒品, 牛舌超正, 燒得香又唔食老, 一口一塊, size剛剛好最後last order叫左凍烏冬, 本身覺得應該冇咩特別, 只係想過下口忍. 點之超正, 烏冬好qq, 汁又唔會太咸, 咩都要試下, 唔好覺得放題食烏冬唔抵, 佢地做得非常有水準!!!!!$158一位, 絕對本靚正
放題, 識食一定去兆萬食.

工作辛苦左一輪, 係時候食一餐勁報答自己
 難得今日day off, 一於出旺角食放題.

$158一位, 絕對本靚正
軟殼蟹手卷
燒物
凍烏冬
2017-03-16
1 分鐘 (堂食)
軟殼蟹手卷
燒物