2023-02-16
被lulu豬吸引而黎的港女其實我系見到Lulu豬然後走咗入去,但最後叫左個餐而唔系lulu豬既野😑韓式前菜醃制白蘿蔔燉牛肋骨蛋包飯之前食過一次佢既蛋包飯覺得幾好食,重點佢做到切完系滑蛋既感覺嚟到嘅時候勁香,食落去牛肋骨既肉好入味又唔會鞋炸芝士豬扒忌廉年糕有一排韓國好出名芝士豬扒,但我一直未有機會食到,今次見佢有當然要試下其實佢就系豬扒裡面有好多嘅芝士,食落幾香脆而年糕好煙韌,配落忌廉都唔會好膩但都幾大份,好飽肚南瓜提拉米蘇好特別,平時咖啡味我就食得多,南瓜味真系第一次,食落去個口感唔同平時嘅,南瓜味有少少唔同平時食嘅南瓜,但系食落去個感覺都幾特別最特別係🍓,佢係🍫,但又真係好似🍓溶化朱古力朱古力加分為一定系上面嘅朱古力碎,我都唔明點解我朋友去到邊都要飲朱古力,但系朱古力又真系女人好愛既紅豆鮮奶飲落去有啲似紅豆冰嘅感覺,當我打到呢度嘅時候就諗到死啦我飲咗鮮奶,我皮膚又gg但系佢唔會好甜系幾好飲嘅無骨炸雞半份 好多只口味但系我哋揀咗蜜糖炸雞🍗即叫即炸嘅關係,嚟到嘅時候就已經聞到超香嘅蜜糖味,香到朋友話快啲影佢要食食落去好香脆,除咗有炸雞之外仲有年糕同埋薯條全部都炸到好香脆,年糕炸完仲系好煙
韓式前菜
醃制白蘿蔔
燉牛肋骨蛋包飯
嚟到嘅時候勁香,食落去牛肋骨既肉好入味又唔會鞋
炸芝士豬扒忌廉年糕
其實佢就系豬扒裡面有好多嘅芝士,食落幾香脆
而年糕好煙韌,配落忌廉都唔會好膩
但都幾大份,好飽肚
南瓜提拉米蘇
最特別係🍓,佢係🍫,但又真係好似🍓
溶化朱古力
紅豆鮮奶
但系佢唔會好甜系幾好飲嘅
無骨炸雞半份
好多只口味但系我哋揀咗蜜糖炸雞🍗
食落去好香脆,除咗有炸雞之外仲有年糕同埋薯條
全部都炸到好香脆,年糕炸完仲系好煙韌,薯條出奇地超級趣,唔會淋嘅感覺
整體上食物同環境都好啱打卡,但系味道絕對唔系得個樣,最緊要系佢而家出咗套餐幾抵食,二人餐都絕對食唔曬嘅份量咁,性價比都算高