2019-05-12 1779 瀏覽
Simplylife Foodplace (中環)中環花園道三號冠君大廈6號舖-----Pad Thai($62) simplylife一向都係行偏貴價ge西式快餐路線 唯獨係呢間分店 西餐 港式碟頭飯 泰國野等等都有賣~而且價錢比一般ge simplylife親民 ~雖然行相對平價ge路線 但佢食物水準並唔差 pad thai 炒得好惹味又唔油膩 有炒蛋有蝦米有花生🥜有韭菜韭黃 整體調味都不錯 蝦雖然係冰鮮 但處理得唔錯 無咩冰鮮味 亦爽口彈牙~另外 呢度裝修同其他simplylife都係行同一風格 環境舒服 又唔會趕人 好適合中環金鐘ge上班族收工約朋友黎食下飯傾下計~😊-----👶🏻B仔整體評價:8/10個👍🏻👶🏻B仔抵食程度:8/10個👍🏻(呢個環境價錢ok 唔需要加一)👶🏻B仔環境評分:8/10個👍🏻👶🏻B仔味道評分:8/10個👍🏻👶🏻B仔回頭機會:8/10個👍🏻-----#swallowhongkong跟住我一齊吞食香港啦!🤤#swallowcentral
Simplylife Foodplace (中環)
中環花園道三號冠君大廈6號舖
👶🏻B仔整體評價:8/10個👍🏻
👶🏻B仔抵食程度:8/10個👍🏻
(呢個環境價錢ok 唔需要加一)
👶🏻B仔環境評分:8/10個👍🏻
👶🏻B仔味道評分:8/10個👍🏻