2023-11-02 46 瀏覽
之前成日見到社交平台 post介紹呢度都真係幾吸引,但到今日我先有機會嚟食到😳 首先佢位置真係可以話係半山,我就搭扶手電梯上嚟,但我笨笨的朋友很斜路上嚟,攰到佢傻咗🤣係地下拎完位,佢會俾隻恐龍鎖匙扣嚟,係用嚟帶位🌝 都真係幾得意😎 我哋6點半到,得我哋一枱客,到8點左右有五枱客到,都唔算多人🤔 但環境係真係okay嘅,坐得都好舒服😌到嗌嘢食🤤 我自己本身好中意食腐皮壽司,俾佢吸引到都係因為咁,但我嗌咗三嚿腐皮壽司都令我有啲失望🙍🏻‍♀️ 食落口感係ok嘅,但腐皮少咗啲,一啲平價嘅腐皮壽司先會將飯以外嘅腐皮切走,貴價嘅會將腐皮捲埋入去,變相食落更juicy😬 如果佢主打腐皮又收呢嗰價錢,就不太能夠接受🫣西雅圖鬼妹 (半份) $80 - 半份係4嚿,味道okay,但定價偏貴🤔柚子凍蜆烏冬 $148 - 辣嘅,本身以為會食到好fresh嘅柚子味,但只食到辣,都係有啲失望,食唔到辣嘅一定唔好嗌!免治軟骨雞肉棒伴日本生雞蛋(兩串) $78 - 呢個配搭係好食,收費合理🤔奶蓋白玉烏龍 $66 - 整體嚟講,最值得叫可能係杯飲品,佢上面嘅3粒白玉係煙煙韌韌,加埋杯嘢飲好正😳 埋單都要大約$300/p,

埋單都要大約$300/p,我自己就覺得訂價會貴咗啲,性價比真係有啲低,真係未必會再嚟幫襯😳