Doraya一直係我最念念不忘既日本餐廳,每隔一段時間就會心思思想去食😆差唔多每一次去都係必叫吞拿魚🐟🐟🐟餐廳座位唔算多,而且冇得book枱,walk-in 仲要等齊人先入得,所以一出lift口長期都會見到一大班人等緊位😂回頭率極高藍鰭吞拿魚扒丼定食🐟🍚(配日本溫泉蛋)$158吞拿魚扒係保持一貫水準,但以等食左咁多年黎講,覺得師傅好似切薄左😭😭😭咬落既口感比起以前冇咁滿足,不過都係叫做好食既,而且價錢仲係百幾蚊成個set, 性價比仲係高既👍🏻不過今次食既壽司飯底唔記得左走豉油🙈本人唔係咁鍾意食有汁既飯,所以覺得略咸🙈值得一讚既係茶碗蒸係好好好好食!蛋相當滑溜,蛋中有香菇同蟹柳,加上上湯十分入味,成杯茶碗蒸超高水準👍🏻👍🏻👍🏻雞皮餃子🐔🥟 $58/5隻店員建議餃子連埋生菜一齊食,又真係幾清新,雞皮餃子新鮮熱辣,外皮好脆,內餡都好熱辣辣,包左一層生菜既話會似韓國燒肉原理,唔需要怕食雞皮會油膩,2個人share食都唔夠喉😆😆雖然話吞拿魚扒切得薄左啲,不過我都會繼續黎😂下次會試下中腩/大腩定食,希望佢地既油脂滿足到我啦🥺

回頭率極高
藍鰭吞拿魚扒丼定食🐟🍚(配日本溫泉蛋)$158

藍鰭吞拿魚扒定食(配溫泉蛋)

雞皮餃子🐔🥟 $58/5隻

雞皮餃子

藍鰭吞拿魚扒定食(配溫泉蛋)
雞皮餃子
  • 藍鰭吞拿魚扒丼