餐廳: 金鮨
資訊:

U1 海膽三文魚三文魚籽丼$129 🤤(外賣自取仲有9折)三文魚可叫佢幫你燒到半熟或全熟,都係加幾蚊。👍🏻幫襯左呢間店好多年,我唸8年都有,應該由佢剛開無耐到佢由一間店幫襯到兩間連舖,通常一星期最少幫襯一次。😋好味指數🤤:味道:9/10 😋( 比起好多貴價日本店仲好食,海膽&三文魚籽鮮甜,火炙三文魚燒到剛剛好,唔會太生又唔會太熟)性價比:10/10 🤑( 咁平價錢,份量都唔少,我都試過好多間日本餐廳,無咩邊一間夠佢性價比高)#刺身 #長沙灣美食 #長沙灣好去處#香港美食 #hkfoodie #foodiehk #hkfood #食好西 #美食推介 #美食推薦 #hkfoodblogger #平價美食#港美食 #hkeat #foodhk #香港好去處
U1 海膽三文魚三文魚籽丼$129 🤤
(外賣自取仲有9折)
三文魚可叫佢幫你燒到半熟或全熟,都係加幾蚊。👍🏻

好味指數🤤:
味道:9/10 😋