2017-10-23 422 瀏覽
Weekend來這邊食個 lunch 上Op 找了這個舖看來幾好樣就來了( 是的,冇睇食評) 十二點半來到沒有訂位。店員說訂了枱的有兩位未來,過左等候時間都冇人我地先可以執雞。那好好彩地,唔洗搵過第二間。我和友人點了6 和8 號。都是牛友人點的latte 先來。( 要加3蚊) 嚐一口,是較淡偏小小酸的那種。隨後店都慢慢full 晒人啦。牛肩肉中東包配蕃薯條本人好鐘意食蕃薯條,哩個唔錯。冇好重既味精粉調味,而薯感重。個牛包既牛肉份量幾好,個汁有丁丁酸同辣。係唔錯架。個薯格鮮炸起熱辣辣。包就有小小脆。個肉係厚同多汁架,但肉味淡。可以食到啖啖肉係差小小牛香。黑糖奶茶係好甜架。個人覺得可以冇咁甜。由於我地坐左喺店中間既大table ( 有大概8 個位) 由四對人組成,所以上菜同埋單找錢係有做錯找錯既情況。店員要小心點呀。旁邊係有其他小枱俾2-4 人,保守估計應該可以有廿多個位吧。外面有個户外好似平枱位,但得植物。冇刻意去望下,應該係可以參觀下行下既空間。一人90 蚊。其實都Okay 🤓
Weekend來這邊食個 lunch
上Op 找了這個舖看來幾好樣就來了( 是的,冇睇食評)

十二點半來到沒有訂位。
那好好彩地,唔洗搵過第二間。

我和友人點了6 和8 號。都是牛

友人點的latte 先來。( 要加3蚊)
嚐一口,是較淡偏小小酸的那種。

隨後店都慢慢full 晒人啦。

牛肩肉中東包配蕃薯條

個牛包既牛肉份量幾好,個汁有丁丁酸同辣。係唔錯架。

個薯格鮮炸起熱辣辣。
包就有小小脆。
個肉係厚同多汁架,但肉味淡。可以食到啖啖肉係差小小牛香。

黑糖奶茶係好甜架。個人覺得可以冇咁甜。

外面有個户外好似平枱位,但得植物。
冇刻意去望下,應該係可以參觀下行下既空間。

一人90 蚊。
其實都Okay 🤓