2019-05-28
有無人同我一樣都鐘意食牛角🙌🏻😆-上年已經做左會員, 大部份時間堂食有九折之餘, 仲送左一系列高於會員費價值嘅coupon, 其實真係幾抵😛-✌🏻個人叫左4️⃣個肉類2️⃣碗飯~~-🐮王樣! 腹胸肉 (蒜蓉味噌)最鍾意食牛角嘅腹胸肉, 依個仲要係厚切🤩有牛味, 肉質好又夠林, 無乜油脂, 唔會食到成口油, 食多幾舊都唔覺膩😌-👅香蔥牛舌牛舌偏林, 唔係行彈牙路線😂香蔥我就覺得唔夠多, 雖然都好味, 但係唔夠香口🤔食過日本居酒屋嘅香蔥牛舌/豬舌咁正, 暫時喺香港搵唔到更好味嘅🙈-🍗芝士雞腿肉雞腿肉份量好多, 有腌過👍🏻🧀碎芝士同芝士粉用錫紙兜裝住, 雞肉煎到咁上下就放個錫紙兜上爐, 煮溶之後同雞肉一齊食~~味道方面我覺得偏咸, 但的確有驚喜❗️-🐷豬頸肉豬頸肉正正常常, 燒完之後表皮脆卜卜, 配鹽醬唔錯😋-🍚香蔥溫泉玉子飯黎牛角點可以唔叫個香蔥溫泉玉子飯‼️篤爆個玉子同香蔥紫菜一齊撈飯食, 無論就咁食定配燒肉食一樣咁好味❤️-
✌🏻個人叫左4️⃣個肉類2️⃣碗飯~~
🐮王樣! 腹胸肉 (蒜蓉味噌)
最鍾意食牛角嘅腹胸肉, 依個仲要係厚切🤩
👅香蔥牛舌
牛舌偏林, 唔係行彈牙路線😂
香蔥我就覺得唔夠多, 雖然都好味, 但係唔夠香口🤔
🍗芝士雞腿肉
雞腿肉份量好多, 有腌過👍🏻
味道方面我覺得偏咸, 但的確有驚喜❗️
🐷豬頸肉
豬頸肉正正常常, 燒完之後表皮脆卜卜, 配鹽醬唔錯😋
🍚香蔥溫泉玉子飯
黎牛角點可以唔叫個香蔥溫泉玉子飯‼️