2022-10-27
終於約到閨蜜出去食飯,上OpenRice搵下,見到呢間餐廳評價幾好就試下,果然真係正👍🏻我地4個人,就叫左2個2人set:🥗沙律吧:有青口、凍蝦、韓式菠菜、薯仔沙律、雜果沙律沙律菜、切粒生果⋯職員不時fill仲會轉款,款款都好吸引。🥄餐湯:冬陰功湯屬微辣惹味,椰子雞湯好香椰子味,2款都唔錯,但我鐘意椰子雞湯多d。🍽主菜:咖喱軟殼蟹漢堡-黑色包賣相吸引仲脆脆地,夾著香脆嘅軟殼蟹點咖喱汁一流👍🏻海南雞瑤配泰式鳳爪-海南雞份量都好多又好食,泰式鳳爪又好醒胃松露炒意粉配肉眼扒-肉眼好大塊,我地本身叫左7成熟,可惜上枱已經9成熟,有同職員反映左,不過唔想浪費就由佢,冇叫職員轉過。羊鞍配咖喱汁薄餅-羊架我至愛,煎得好嫩,薄餅又好食,唯一唔好就係細件左少少,我地唔係好夠喉😂🍸我地叫左d唔駛加錢嘅飲品,唔特別就冇影。總結:埋單$900有找,沙律吧任食仲要好多選擇,主菜質素都好性價比超高,即訂想訂枱再嚟食!
我地4個人,就叫左2個2人set:
🍽主菜:
🍸我地叫左d唔駛加錢嘅飲品,唔特別就冇影。
總結: