🤤有時吃貨心思就係三心兩意~是晚又想食點心又想打邊爐~網上發現到呢間新開業嘅餐館竟然可以一次過滿足哂兩個願望😍即刻訂位出發~去到有三款套餐ABC餐可供選擇~梗係揀最多嘢食嘅C餐啦🫰🏻🫰🏻.揀咗晚市✨至尊和牛火鍋餐 $348 @位(二人同行有85折優惠🥳🥳)~可以任點任食120分鐘👏🏻👏🏻有齊港式點心+台式火鍋+台灣小食可以無限制任食!!頭輪先歎台灣小食~大推夜市必食嘅✨梅香地瓜條、✨酥炸花枝丸、✨椒鹽四季豆!滋味十足👍🏻;跟住免費升級咗嘅點心放題勁有驚喜😚重點推薦:晶瑩飽滿嘅✨蝦餃、用料十足嘅✨燒賣、香脆可口嘅✨大良炸鮮奶、賣相滿分嘅✨紫醉金迷流沙包 等等…估唔到任食點心質素都可以咁高質🫶🏻🫶🏻;再嚟打邊爐叫咗鴛鴦鍋✨正宗台灣麻辣+台灣紅燒牛肉湯✨濃厚又惹味!除咗自助區可自己揀多款火鍋配料同飲品外(晚市火鍋嘅啤酒仲買一送一添🍻)~掃code仲可以點埋肉類🥓及海鮮🦐~牛魔王食咗幾碟✨澳洲純血和牛、✨安格斯特級牛肉、✨澳洲Q彈牛五花趾🐂🐂~食飽飽之後每位仲包一杯自選口味嘅HaagenDazs 雪糕🍨Be大愛當日有得揀嘅雙重朱古力馬卡龍口味🍫🍫整體用餐感覺良好又滿意呢🤗🤗