2019-07-09 349 瀏覽
放假同屋企人想搵個邊爐十下十下,咁岩搵到依間「滾火鍋」,門口既員工都好好客咁邀請我地入去。 一入到門口,格局四四方方,座位夠大夠舒服 坐低唔夠一陣,店員就拎左四杯特飲比我地,飲完之後更加開胃 想即刻食野。配料新鮮,而且餐廳環境好乾淨!抵讚 湯底方面,叫左鴛鴦湯底,清湯豆腐拼沙嗲,都好夠味 但唯獨係落單之後,店員先再推薦燉湯湯底!搞到要下次黎,先可以試到!(仲話係招牌湯底) 我地前後叫左:安格斯肥牛,本地牛展,響鈴,豬下青,黑松露鮮蝦水餃,黃金午餐肉,仲有黃金炸豆腐。其他真係太多講唔哂。但安格斯肥牛,豬下青,黃金午餐肉,黃金炸豆腐,真係要點名encore。肥牛既擺盤同埋賣相值得一讚,唔會話好似其他鋪頭求求其其,而且淥幾秒就食得,入口即溶👍🏽 絕對對得住個價錢。而豬下青,我都係第一次食,外型賣相一流 影相放上網呃like 一定走唔甩黃金豆腐同黃金午餐肉,炸到岩岩好,依兩樣野都再加單再叫多份😂 午餐肉 未落爐淥既時候,已經同屋企人食哂,要再叫多份專for邊爐!最後最後!一定要大讚餐廳員工服務態度,沿途向我地介紹唔同既食物,而且仲教埋我地唔同食法!

坐低唔夠一陣,店員就拎左四杯特飲比我地,飲完之後更加開胃
想即刻食野。配料新鮮,而且餐廳環境好乾淨!抵讚

湯底方面,叫左鴛鴦湯底,清湯豆腐拼沙嗲,都好夠味

影相放上網呃like 一定走唔甩

2019-06-04
5 分鐘 (堂食)