2023-08-11 2566 瀏覽
<屯門市廣場親子台式火鍋店>作為家長~都會好希望帶住小朋友四周圍去玩同食野!今日俾我發現咗一間火鍋店真係好值得推介俾大家 <山見>台式火鍋店位於屯門市廣場 店舖嘅空間感十足 我哋今日嘅安排咗坐卡座座位 配合窗外景色~感覺好似坐緊小火車一樣 店舖裏面仲有影相零食嘅打卡位 啱晒親子同一家人食飽飽後去打卡 台式飲品都幾多選擇 我最喜愛嘅就係呢度嘅即沖冷泡茶~非常消滯 另外佢哋手機點餐有好多唔同台灣小食可供選擇~性價比最高係柯仔煎蛋🍳絕對係徹徹底底做到台灣嗰種風味 我哋都忍唔住encore左好多碟 柯仔非常大粒 絕對係推介!湯底都幾濃郁~整體嚟講性價比都幾高 一定要介紹俾身邊嘅朋友你哋仲唔帶埋小朋友嚟試吓😎山見台式火鍋 (屯門市廣場1期)地址: 屯門屯順街1號屯門市廣場1期3樓3229號舖#foodie#foodiegram #blogger#博主#美食博主#台灣火鍋#親子火鍋#屯門巿廣場#屯門必食#火鍋放題#bbkol#foodiekol #foodphotography #foodblogger
<屯門市廣場親子台式火鍋店>

湯底都幾濃郁~整體嚟講性價比都幾高 一定要介紹俾身邊嘅朋友

你哋仲唔帶埋小朋友嚟試吓😎

山見台式火鍋 (屯門市廣場1期)
地址: 屯門屯順街1號屯門市廣場1期3樓3229號舖