2022-03-13 348 瀏覽
去開黃埔呢頭搵食買外賣 好耐冇食壽司 經過見到好似唔差 心郁郁之下就買咗🙈佢選擇超多 可以自由落單 另外亦有sushi set 、壽司飯同手卷就咁睇佢啲價錢幾平▶️特選盛盒(熟食) ($55)呢排都係食熟壽司好~一盒款式好多 足足八款 青瓜小卷仲有六件 所以一共13件😯外賣包裝得唔錯 冇反 而且仲好好有豉油碟1️⃣玉子壽司塊玉子蛋好長好厚 不過我覺得唔太好食 因為甜咗啲同埋質感上唔太eggy🥚2️⃣火炙蟹棒壽司🔥呢個真係用火槍燒過 所以舊飯都黑左啲😂上面加左好少沙律醬 好過出面嗰啲落成pat味道上只有少少煙薰味 如果燒耐啲可能會似火炙多啲蟹棒食到一條條絲咁 係好食嘅3️⃣鰻魚壽司呢個一定要試🤩自己平日少食鰻魚 因為唔鍾意佢有幼骨同埋好多鰻魚都唔好食但係佢呢個好正 冇幼骨 肉質好淋 帶出魚油香食落黏口 佢似靚真鰻魚 連皮嘅加上蒲燒汁 好正啊4️⃣熟蝦壽司🦐蝦咬落爽口 中間切開一半都食到蝦既味道 中規中矩啦5️⃣蟹柳壽司其實同蟹棒差唔多 不過長啲同樣食到一條條 味道少少鹹鹹哋😋6️⃣八爪魚壽司八爪魚🐙好彈牙 平日少食 味道上唔太出 ok啦 7️⃣腐皮壽司呢個請咗人食 因為自己本身麻麻哋甜嘅壽司🙈8️⃣青瓜小卷🥒青瓜好清脆
就咁睇佢啲價錢幾平

▶️特選盛盒(熟食) ($55)
呢排都係食熟壽司好~
一盒款式好多 足足八款 青瓜小卷仲有六件 所以一共13件😯
外賣包裝得唔錯 冇反 而且仲好好有豉油碟
特選盛盒(熟食)

1️⃣玉子壽司

7️⃣腐皮壽司
呢個請咗人食 因為自己本身麻麻哋甜嘅壽司🙈
8️⃣青瓜小卷🥒
青瓜好清脆 味道清新 夏天食啱晒
佢啲壽司都幾好食 材料足 做功都細緻 賣相好👍🏻特別好食係鰻魚壽司
壽司飯有好香醋味 口感都幾好 黏黏地 又食到一粒粒🍣
加上飯比例啱啱好 唔會太大舊搞到好滯
服務態度都好 主要後生仔女
價錢真係非常抵食 $55就食到咁豐富又咁高質嘅壽司🥰唔係咁容易搵
另外仲可以儲印花 每買$30就有一個 夠5個已經可以換到一個免費手卷!感覺好似賺咗
外賣自取
特選盛盒(熟食)