2023-08-16 30 瀏覽
成日都好想搵到d方便泊到車既小店試下,今日終於俾我搵一間好出色既居酒屋,真係要bookmark左呢間下次同其他朋友再食。餐廳地點其實都算方便,最緊要係附近都多泊車位可以泊,餐廳唔算多位,但有一種舒服日式既感覺。食物方面真係高質,首先好欣賞呢兩碟炸物,唐揚魷魚圈同埋炸赤蝦BB,皮好薄又脆,魷魚圈彈牙肉又實,赤蝦BB好特別,保留到蝦既甜既,係完全食到無停口既。跟住係牛小排壽喜燒加烏冬,個牛小排牛味好重肉質夠淋,壽喜燒配菜勁多,好似食唔完咁,加埋個烏冬一齊食勁入味。燒雞皮餃子同娘惹咖哩雞串兩個都好特別,味道都好出色,兩個都好值得一試。芝麻雞翼個餡好足料,雞翼個肉勁juicy又滑。最後叫左關東煮,有炸豆腐,年糕福袋,椰菜卷,牛蒡卷,雞肉丸咁,清清地簡單得黎個味又唔錯wor。食到抱住個肚走,價錢仲要唔貴,呢間真係性價比超高,一定會encore。

芝麻雞翼個餡好足料,雞翼個肉勁juicy又滑。