2024-10-08
#ftf_元朗性價比極高 特色手工拉麵肉夾饃 $28⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️外皮香酥,放耐咗都係外脆,肉香味濃,強烈推薦!醬肉小籠包 $28⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️醬肉夠惹味,外皮唔係平時食開皮薄嗰隻,有少少似麵包,厚身帶點𡁻勁!羊肉串 (三串) $36⭐️⭐️⭐️呢個相對較普通,我覺得可以唔試。牛肉水餃 $48⭐️⭐️⭐️⭐️牛肉水餃鮮甜多汁,外皮係手工製作,煙煙韌韌,我鍾意!燒牛腩拉麵$52⭐️⭐️⭐️⭐️湯底味道唔會好濃重,感覺清爽健康,唔heavy,拉麵係現場即製,滑身有咬口!涼拌皮蛋 $26⭐️⭐️⭐️味道不過不失,勝在份量多!土豆絲 $52⭐️⭐️⭐️⭐️爽脆夠大碟!香煎鍋貼 $42⭐️⭐️⭐️⭐️外皮香脆啖啖肉,煎得夠香口!點埋醋汁,味道鮮味更突出!蒜蓉炒油麥菜 $26⭐️⭐️⭐️⭐️油麥菜好新鮮,蒜炒唔會太油!四川擔擔麵 $48⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️拉麵叫咗二細麵,比較有粗身,有嚼頭,味道調得啱啱好,香濃嘅花生味,唔會太鹹。凍豆漿(可走甜,套餐+$6)⭐️⭐️⭐️⭐️欣賞佢有得嗌走甜,健康之選!凍即磨咖啡 套餐+$15⭐️⭐️⭐️正常發揮,不過不失。🍴 好運道拉麵小菜館 (元朗)📍 元朗大棠路56-72號安福大樓地下8號舖回頭率🤡🤡🤡🤡性價比🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻#feedti
性價比極高 特色手工拉麵
肉夾饃 $28
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
外皮香酥,放耐咗都係外脆,肉香味濃,強烈推薦!
醬肉小籠包 $28
羊肉串 (三串) $36
⭐️⭐️⭐️
呢個相對較普通,我覺得可以唔試。
牛肉水餃 $48
⭐️⭐️⭐️⭐️
牛肉水餃鮮甜多汁,外皮係手工製作,煙煙韌韌,我鍾意!
燒牛腩拉麵$52
涼拌皮蛋 $26
⭐️⭐️⭐️
味道不過不失,勝在份量多!
土豆絲 $52
爽脆夠大碟!
香煎鍋貼 $42
⭐️⭐️⭐️⭐️
外皮香脆啖啖肉,煎得夠香口!點埋醋汁,味道鮮味更突出!
蒜蓉炒油麥菜 $26
⭐️⭐️⭐️⭐️
油麥菜好新鮮,蒜炒唔會太油!
四川擔擔麵 $48
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
凍豆漿(可走甜,套餐+$6)
⭐️⭐️⭐️⭐️
欣賞佢有得嗌走甜,健康之選!
凍即磨咖啡 套餐+$15
⭐️⭐️⭐️
正常發揮,不過不失。
🍴 好運道拉麵小菜館 (元朗)
📍 元朗大棠路56-72號安福大樓地下8號舖
回頭率🤡🤡🤡🤡