2017-04-07 206 瀏覽
今晚媽咪有節目,做就個機會比我地兩父女撐枱腳,難得爸爸有IDEA 提出想去邊度食飯,做乖女的當然會訂定枱啦。呢間鯛魚湯專門店,位於灣仔天樂里,爸爸話每日坐車經過,睇住佢開的,所以想試下。裝修舒適,價錢相宜,吸引好多街坊一定大細黎幫襯爸爸的鮑魚花膠魚肚魚湯手打烏東,鮑魚彈牙,花膠雖然細隻,肉唔厚,但燜得好稔同入味,魚肚充份吸收了鯛魚湯的味道我的吉列日本蠔魚湯手打烏東,另加兩粒墨魚丸,賣相令人食指大動,烏東彈牙,鯛魚湯鮮甜睇返介紹,鯛魚原來有好高的營養,包括女仕最需要的骨膠原,滋潤養顏,而且當中的菸鹼酸,有助穩定情緒。唔通因為咁,當晚我同爸爸咁好傾? 同埋小食蒜片牛粒一客,份量好足,每口充滿肉汁,軟稔味美。沙律菜混合了芝麻醬汁,新鮮爽脆埋單300 左右,非常滿意,下次可以帶埋媽咪黎幫襯

裝修舒適,價錢相宜,吸引好多街坊一定大細黎幫襯

埋單300 左右,非常滿意,下次可以帶埋媽咪黎幫襯