2021-11-27
許多朋友話旺角紅橋性價比高,套餐經常更換款式,保持新鮮感,吸引食客,今晚就約埋細佬去食。有中/西餐湯任選,見紫薯忌廉湯幾特別就揀咗,飲到紫薯味,仲有蘑菇片及粟米粒,有趙口,香滑好飲。接住有巴拿馬火腿什菜沙律,幾清新,爽爽脆脆,胃口大增。黑松露忌廉汁海蝦帶子燴意粉,其中好多嘅黑松露碎舖滿在意粉上,好香噴噴!忌廉汁夠creamy,帶子雖然畧為細粒,但海蝦就夠大隻吸引,鮮味搭夠,意粉份量及軟硬程度適中,有水準!而日式照燒汁鰻魚伴蛋包飯絕對係誠意之作,賣相一流,蛋包飯提高食慾。照燒汁夠多,令鰻魚夠閃亮,入口鬆軟,味美甘香。可以加$18多一款美食,我地揀咗芝麻蝦多士,黑芝麻好香口,配埋厚炸嘅蝦肉,啖啖脆身爽口。經典紅豆冰用四方碗裝住(另加$10),似甜品多啲,傳統味道,不過,間中有啲紅豆有少許硬身,美中不足,但整體okay嘅!熱朱古力夠香濃,幾好飲下次再試其他菜式,抵食!
接住有巴拿馬火腿什菜沙律,幾清新,爽爽脆脆,胃口大增。
熱朱古力夠香濃,幾好飲
下次再試其他菜式,抵食!