2024-04-15
#christine開飯日記 好耐冇打邊爐,成日都見到人食依間打邊爐放題。入到去已經見到好多有香港特色嘅漫畫做背景🤭裝修都幾特別架🌟Set B-無限時放題 ($298)我地就揀左中間價錢嘅set B-澳洲M5和牛肩胛,美國安格斯牛背峰,越南虎蝦,薄切封門柳同牛骨髓都係任食嘅🥰仲有自助吧可以任食,款式都幾多架🥰🌟藥膳花雕醉雞湯湯底我就叫左藥膳花雕醉雞湯,貪佢又健康又滋補🤭花雕酒味都幾濃架🥰雞肉係用雞髀肉嘅,所以好滑身,而且啖啖肉🥰🌟薄切封門柳牛肉方面我都幾推介封門柳,好有牛味,同埋油脂分布都好正🌟牛滑我都幾欣賞佢嘅牛滑,整得好爽口彈牙👍而且不失牛嘅香氣🌟牛骨髓係咪冇乜見過放題會有牛骨髓食呢🤭佢食落滑嘟嘟咁👍都幾正架🌟自助吧佢嘅自助吧款式都幾多架,蔬菜都有十幾款,又有唔同嘅丸款👍真係拎人眼花撩亂🌟甜品食完打邊爐之後仲會有一份甜品送🤭我哋就揀左抹茶芝士蛋糕同原芝士蛋糕。芝士味好香濃而且好滑身🤭努creamy 😳無論係環境同食物質數嘅性價比都好高,快啲約埋三五知己去試下啦❤️🍴肉浦團火鍋放題 (旺角)📍旺角通菜街1A-1L號威達商業大廈2樓A號舖
🌟Set B-無限時放題 ($298)
🌟藥膳花雕醉雞湯
🌟薄切封門柳
牛肉方面我都幾推介封門柳,好有牛味,同埋油脂分布都好正
🌟牛滑
我都幾欣賞佢嘅牛滑,整得好爽口彈牙👍而且不失牛嘅香氣
🌟牛骨髓
係咪冇乜見過放題會有牛骨髓食呢🤭佢食落滑嘟嘟咁👍都幾正架
🌟自助吧
🌟甜品
🍴肉浦團火鍋放題 (旺角)
📍旺角通菜街1A-1L號威達商業大廈2樓A號舖