2019-08-07
又係出街做野,又係要出外搵食。因為趕時間,所以係做野附近嘅朗豪坊求其搵一間,食飯時間,到到都人山人海,見呢到仲有位就即刻坐低。坐低後無耐,其他住都陸續坐滿,真係好彩。我地嘅位置靠落地玻璃,有太陽射到入黎,如果係夏天會較熱,玻璃有加窗簾,如果覺得熱可以拉上。坐佔間較迫,行人通道較窄,如果咁岩有人放左BB 車或行李喼,出入坐位要小心撞到其他人。墊枱紙正正就是午餐餐牌午餐SET有主食+小食+飲品,主食及小食分別有17&11款選擇,任君配搭,午餐包嘅飲品有4款,款式選擇算幾多,價錢由$80-$100 不等,個別特飲要另外加錢升級,以午餐來講,價錢算貴。燒豬頸肉湯河 +生菜 + 羅漢果蜜 $79好大碗,分量足夠,豬頸肉燒得剛剛好,唔會燒乾,仍有肉汁,青檸香葉芽菜等會另上,按自己喜好加入。整體來講,味道、份量OK,只係價錢略貴,性價比低。
墊枱紙正正就是午餐餐牌
燒豬頸肉湯河 +生菜 + 羅漢果蜜 $79
整體來講,味道、份量OK,只係價錢略貴,性價比低。