今日同朋友去食燒肉放題,呢間餐廳係朋友推介嘅一間餐廳,因為性價比好高,食物款式好多。今日係平咗,所以我哋唔使特別排隊,就入到去。我哋揀咗一個$198嘅餐,呢個價錢已經可以食燒肉同埋打邊爐,仲可以無限食刺身同壽司,超抵食。呢度嘅食物款式都好多,有中菜熟食,甜品,熱既小食,連燉湯都有。仲有分開打邊爐區同埋燒肉區,配料選擇都幾多,甜品方面有勁多雪糕可以揀😍😍店員換燒肉紙嘅速度好快,完全唔驚燒燶,又會好勤力地幫我哋碗碟,放題餐廳來講服務算係一流👍👍👍呢度嘅雞翼超級出色,我一個人已經食咗六隻,仲有分咖喱味同埋蒜香味😎壽司方面選擇都好多,而且全部都細細舊,唔算好多飯,食吓食吓食咗好多舊😂燒到咁上下有啲滯,就可以轉打邊爐,湯底亦都有幾款選擇,自己自製左一個日式鍋,好正😍😍呢一間餐廳不論食物款式同埋性價比都超高,會下次繼續講朋友嚟👍
今日係平咗,所以我哋唔使特別排隊,就入到去。
我哋揀咗一個$198嘅餐,呢個價錢已經可以食燒肉同埋打邊爐,仲可以無限食刺身壽司,超抵食。