2019-08-16
係旺角買完野之後就是但上左一野Cafe 開餐!估唔到呢度都算幾大!而且都有好多 card game 玩!可惜今次只係兩個人黎,都玩唔到d乜game, 下次再多d人黎先再玩啦!今次黎醫下個肚仔先另一個估唔到就係原來無論食物同飲品都幾多選擇下喎!正!薄荷朱古力 HK$42Oreo 朱古力曲奇奶昔 HK$52飲品不是太甜又夠大杯蒜香雞翼併蜜糖雞翼 HK$68/8隻雞翼可以四隻蒜香雞翼併四隻蜜糖雞翼!甘就可以一次過滿足晒兩個願望了!蒜香味夠香脆惹味,蜜糖味甜甜地幾好食!必點之選!肉腸併盤 (小) HK$88肉腸併盤賣相都唔錯的!而且有四款唔同嘅腸仔,四款腸仔都幾好食的!黑松露海蝦帶子意大利飯 HK$128呢碟意大利飯有成四隻蝦同三粒帶子,的確非常之足料,而且飯夠黏又夠軟,絕對啱晒我口味!日式餃子 HK$55一碟有成八粒之多!真心抵食!又夠皮薄餡靚!對唔喜歡食炸嘢嘅我地,的確係一個不錯嘅選擇!正呀!總括而言!呢間Cafe 嘅食物算是抵食夾大件!而且老闆娘同店員都好親切!位又唔會太逼!每枱客都有自己嘅私人室間!
另一個估唔到就係原來無論食物同飲品都幾多選擇下喎!正!
薄荷朱古力 HK$42
Oreo 朱古力曲奇奶昔 HK$52