2023-01-11 89 瀏覽
餐廳位於太子站出面,裝修係木系波希米亞風,好有渡假感覺🤣 野食方便超多選題,價錢親民,樣樣都好吸引,叫叫下就叫到成檯野食😂跟餐+$38轉左蟹肉龍蝦湯,味道香濃仲有啖啖龍蝦肉,有驚喜😃巴馬火腿哈密瓜沙律哈密瓜好香甜!! 配合埋咸香肉味嘅巴馬火腿,做餐前開胃菜就啱晒😝煙三文魚班尼迪蛋全日早餐最中意食all day breakfast因為貪佢夠豐富咩都有😝 呢個仲有埋牛油果,煙三文魚,大啡菇等,最特別係個muffin bread轉左做croffle,配搭egg benedict食又幾有驚喜😛美國安格斯芝士牛肉漢堡塊牛肉漢堡幾juicy+重肉味,加埋即炸香脆薯條,絕對係comfort food😝甜品方面都好出色,自家製抹茶roll cake,海棉蛋糕好香茶味,配合埋中間嘅紅豆蓉同煙靭麻薯,超滿足🥰伯爵茶tiramisu比平時嘅tiramisu清新啲,少左酒味同埋無咁甜,中間都有麻薯,推介😋👍🏻值得一提,店員服務態度好親切有禮,食物高質價錢親民,值得回訪👍🏻
餐廳位於太子站出面,裝修係木系波希米亞風,好有渡假感覺🤣

蟹肉龍蝦湯

蜜糖柚子雞翼