2018-11-16 959 瀏覽
由於附近返工 所以好中意周圍搵野食😍 行行下見到呢間個餐牌幾抵食😋又多選擇所以入去 十二點午餐時間好多人 幾乎全場滿座 好彩我地早左入去😎 我地3個人叫左3個都係🍝意粉 長通粉 每個餐可以跟炸雞烤雞🐔 薯角🥔或者pizza🍕 非常抵呀 由於怕食唔哂所以冇叫pizza🍕 三個都叫左雞🐔🍗呢個好似叫做蒜香意粉 烤雞d雞比較咸 肉醬意粉好好味呀😭真心要叫呢個😍件件🍗雞都好大件 而且肉質好滑 好食過家鄉🐔呢個長通粉係芝士汁 食落酸酸地有d食唔慣😅店員聽到就同我地反映下 廚房試過味確定品質係冇問題 店員仲話如果我地真係食唔慣就幫我地換 唔想我地食得唔開心 好熱心好好service❤️ 不過我地最後都冇換呢間小店真心好高質 服務又好好 3個埋單$13x😍😍😍

呢個好似叫做蒜香意粉 烤雞d雞比較咸
肉醬意粉