2017-12-31 86 瀏覽
朋友話最近係觀塘新開餐廳任食Ribs, 新開張還打折扣添性價比高,$138 還有10%off,平時食一份Ribs都百幾二百蚊啦....我就最公平自己試過先可作準,即慶個朋友陪我去餐廳係2/F落地廚窗,環境舒服枱櫈新淨,裝修有品味掛著三幅我鐘意的鹿嘅做型畫果然無介紹錯話梅金桔梳打,淡淡地金桔味較重大蝦沙律,蝦肉彈牙新鮮連沙律菜亦好清新主角出場先黎每人一份,粟米西蘭花薯仔還有兩件Ribs仲有小碟特別嘅茄蓉添!見到都流口水, 我自問係食肉怪無肉不歡,今次仲要落手去食,超滿足滿嘴油香+埋個燒骨BBQ醬。熱辣辣切開後戴手套大開食界,不過經頭輪後已經食不下。味道好比R字頭嘅餐廳還好,有嚼頭唔會醃到淋又有肉汁。好高分呀,服務同環境都甲級小食-秘製釀雞全翼 $68/4隻賣相靚但味道可鹹些少,因為雞全翼已去骨內藏蔬菜粒,啖啖肉皮脆
朋友話最近係觀塘新開餐廳任食Ribs, 新開張還打折扣添
果然無介紹錯

話梅金桔梳打,淡淡地金桔味較重

大蝦沙律,蝦肉彈牙新鮮連沙律菜亦好清新

小食-秘製釀雞全翼 $68/4隻