2022-09-22
天毅金燕窩莊🍲📍 油麻地上海街210號地舖ɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷ話說無啦啦係社交平台睇到澳門既魚翅撈飯,突然間超想去澳門🇲🇴😮💨,但無奈地而家未去到住,就立即搜尋一下🔍香港邊度有得食,無意之中比我發現原來香港係有間賣魚翅燕窩既鋪頭,𥚃面好特別既, 一半係賣貨,一半係餐廳,而且性價比 比較高👏🤩,真心覺得食材用料貴,但賣既價錢算係平😍。🌟瑤柱雞湯裙翅 $138重雞湯味😆, 味道唔錯既, 不過如果對比澳門既味道,當然冇咁濃啦🤭。 但我覺得呢個味道都算係唔錯。🌟紅燒花膠海參魚翅煲 $108湯底有魚翅、花膠 同埋海參,對比雞湯翅,呢個會濃味少少🤏, 但整體味道都唔錯, 用料都算多。🌟酒糟鮑魚 $110 / 7隻呢個鮑魚要推介😋,好重酒味, 仲要成隻鮑魚都好入味👏,唔錯呀。🌟上湯雲腿娃娃菜 $30雖然呢個菜周圍都有😂,但呢度賣$30,確實係平既,同埋都幾好食😋。🌟川貝雪梨蜜🍐 $25好足料既一支野飲🤪。整體推介指數:❤️❤️❤️❤️🤍之後再㩒下右上角個🔔, 小編定期會為你送上最新資訊☺️謝謝支持。ɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷ
📍 油麻地上海街210號地舖
ɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷ
🌟瑤柱雞湯裙翅 $138
🌟紅燒花膠海參魚翅煲 $108
🌟酒糟鮑魚 $110 / 7隻
🌟上湯雲腿娃娃菜 $30
🌟川貝雪梨蜜🍐 $25
好足料既一支野飲🤪。
整體推介指數:❤️❤️❤️❤️🤍
ɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷɷ