男友生日, 費煞思量地終於搵到一間不錯的餐廳。一早打去訂了枱,不過有些意想不到接線生是說英文的,唔緊要啦,枱照訂,訂了後仲whatsapp send埋meau俾我睇非常貼心。但如果要食玫瑰花雪糕卻是要一早訂的,慶生當然唔洗講,二話不說就訂了。由於慶生的關係,侍應生亦很細心的安排了window seats給我倆,環境好舒適,而且望尖沙咀海景,景觀都算一流二人都選取了半自助餐,半自助的前菜選款式選擇唔算好多,吸引度一般。但野食質素幾好,咖啡亦唔錯。預先訂了的玫瑰花雪糕係由廚師即席推架車仔向你面前介紹,並且係即時在你面前做的。很高的視覺享受,而且廚師還細心的幫我們加上生日牌,還提醒那些玫瑰花是能吃的喔!集合美食、視覺享受、美景和舒適環境於一身,呢個價錢性價比算很不錯了
男友生日, 費煞思量地終於搵到一間不錯的餐廳。

但野食質素幾好,咖啡亦唔錯。

• 玫瑰花雪糕