餐廳: 燒肉LIKE (奧海城二期)
資訊:

燒肉LIKE (奧海城2期) (大角咀)而家成日講MBTI,我自己喺食燒肉方面一定係E人☺️ 一班人齊齊燒肉最過癮,而且家人、身邊好朋友都係燒肉高手🥰 燒埋比我食😋 當然有時一人燒肉可以自主揀自己想食咩就食咩,想點食就點食,燒肉LIKE就可以滿足晒兩個願望!💟 牛小排&牛板腱套餐 (200g) $168「燒肉 LIKE」人氣之選,牛小排佈滿網狀油花,肉質軟嫩,入口即溶😋 牛板腱肉質較結實,牛肉味香濃。一次體驗兩種截然不同嘅口感❤️💟 和牛 LIKE 套餐 $148「和牛 LIKE 套餐」包含牛板腱、牛舌同特選日本產和牛肩胛肉。日本產和牛肩胛肉嘅油花細緻均勻,肉質細嫩,入口融化,散發出濃郁嘅和牛肉味,喺油脂較少、嫩中帶爽口嘅牛板腱,以及柔嫩嘅牛舌~地址:大角咀海庭道18號奧海城2期1樓106號舖
燒肉LIKE (奧海城2期) (大角咀)

💟 牛小排&牛板腱套餐 (200g) $168

💟 和牛 LIKE 套餐 $148