2022-10-15
以前好中意一收工就同朋友去happy hour,一路食野一路吹水,不亦樂乎可惜近排因為疫情關係,好多以前去開既都執左/搬左,好難搵到間靚bar飲野上次朋友介紹左我去呢間「形」,今日收工就同佢試下去到門口,一眼望到都覺得好靚,成個酒櫃排晒係到打晒燈,好吸引野食方面呢到主打串燒,想食咩自己剔,一目了然,而且呢到happy hour竟然去到9pm,真係有排坐都得,打工仔就算OT完過黎抖下都仲有HH串燒好高質素,全部都仲keep到勁多肉汁,上面加左孜然粉,好香口,味道方面仲可以自訂唔辣/麻辣/香辣。今次我揀左麻辣,食得好過癮呢個蜆肉粉絲都係我覺得超正既,入面加左重牛油,粉絲索晒啲味,無盡係聞落定食落都勁香!classic cocktails happy hour只需$58,抵到爛,除左呢到都唔知邊到搵到好多classic款講得出呢到都有今次我地叫左sex on the beach同margarita,甜酸度好balance,好飲!