餐廳: 魚治 (M88)
資訊:

2019-11-15 1567 瀏覽
今日放假經開中環食午餐,上網睇呢間食評好似幾好,就試下啦。門口比較矮,要彎身而入🧐午餐選擇唔多,得3,4樣,不過價錢都實惠,中環地段黎講唔算貴。同埋都幾多人,所以我地被安排坐左係吧台。我就揀左火灸刺身飯,刺身有左口魚,蝦,三文魚同呑拿魚❤️味道幾好,唔會太熟,岩岩好。仲有隻溏心蛋😋定食都有埋沙律,味噌湯,漬物同甜品。男朋友就叫左個牛肉烏冬,湯底係壽喜燒🙈清淡很黎好入味,配料有雜菌同牛肉,牛肉味道唔錯😋同樣定食都包左甜品,沙律同小食總括而言,70幾蚊lunch set黎講質素中上,性價比高😋唔錯!

仲有隻溏心蛋😋

定食都有埋沙律,味噌湯,漬物同甜品

同樣定食都包左甜品,沙律同小食

2019-10-29