2024-01-09 381 瀏覽
午餐同朋友一齊食好少少見到個餐牌好抵,主菜之外,仲要有自助沙律吧。我哋幾個食12點,所以冇乜人好順利就有位啦,唔使等。一陣大概12:30其實全院滿座。我哋叫咗主菜就出去自助bar攞食物,你行到出去會覺得好衛生乾淨整齊,算係擺得幾靚同埋幾多嘢揀而午餐嚟講算係好好。佢分開咗兩邊一邊係擺沙律菜,沙律通粉加少少甜品,另一個corner放咗麵包,薯條,咖喱角同埋湯。醬燒西班牙肉眼配日式醬汁賣相非常之靚,兩塊有手掌咁大嘅西班牙肉眼扒搭着,底下配着一大堆紫薯蓉。西班牙肉眼好嫩滑彈牙好香。份量係好大。越式豬頸肉配法包伴脆薯條個份量係好驚人,睇得出啲髮包好新鮮發包入油鴨肝醬配咗幾大片豬頸肉仲有旁邊嗰堆脆薯條我個朋友係男士都食唔晒。蒜香蟹肉檸檬欖油意大利粉意粉嘅配菜都算係多睇得出有蟹肉同埋好多蒜。蒜香係蒜片嚟嘅。仲有啲菇仔一齊炒。粉炒得乾身仍然彈牙。味道都係好。見到呢間餐廳嘅食物枱枱出嚟嘅標準都係差不多,所以值得推介
午餐同朋友一齊食好少少

見到個餐牌好抵,主菜之外,仲要有自助沙律吧。

醬燒西班牙肉眼配日式醬汁
越式豬頸肉配法包伴脆薯條
蒜香蟹肉檸檬欖油意大利粉

見到呢間餐廳嘅食物枱枱出嚟嘅標準都係差不多,所以值得推介
2024-01-04