2024-05-11
第一次試呢間分店,咁熱嘅天氣嚟元朗真係要行下商場😅呢間位置好易搵,喺一田超市樓上座位好坐,兩個人坐位都好闊落。職員做嘢好快手👍🏻服務好好👍🏻QR code落單好方便呢間分店選擇種類好多,同其他日式放題一樣,分晒唔同種類全家人都啱食。一嚟到試咗碗蟲草花膠雞湯,好飲唔係味精湯前菜吧嘅種類都係大路嘢,最基本嘅蝦同埋青口螺肉帶子邊都有。最近食嘅放題入面呢一間分店嘅刺身最好食。忍唔住encore咗兩盤三文魚好厚身肥美新鮮甜蝦帶子都係好新鮮好鮮甜貝類嘅刺身好爽口好出色☺️如果主打刺身嘅朋友可以嚟試吓一口海膽手卷👍🏻👍🏻特色壽司方面試過好多款推介柚子油甘魚腩壽司、燒左口魚邊必試次次放題我都會試吓鍋物,見隔籬枱個鍋粥賣相咁靚,我哋都試左,有啲鹹蛋黃同埋海鮮嘅配搭煮到軟綿綿好好食😋見到有乳鴿,仲要可以叫一件就試下。一上到枱見到賣相非常靚唔需要點任何醬油、鹽已經好好味乳鴿質素好食過好多地方。呢間放題甜品雪糕選擇好多,最後食到好飽,我淨係食咗曲奇味嘅Häagen-Dazs同埋呢舊一口脆片雪糕作為放題嘅ending。位置方便座位好坐服務又好呢個價錢真係好抵食。
呢間位置好易搵,喺一田超市樓上
座位好坐,兩個人坐位都好闊落。
職員做嘢好快手👍🏻服務好好👍🏻
QR code落單好方便
一嚟到試咗碗蟲草花膠雞湯,好飲唔係味精湯
前菜吧嘅種類都係大路嘢,最基本嘅蝦同埋青口螺肉帶子邊都有。
最近食嘅放題入面呢一間分店嘅刺身最好食。
忍唔住encore咗兩盤
三文魚好厚身肥美新鮮
甜蝦帶子都係好新鮮好鮮甜
貝類嘅刺身好爽口好出色☺️
如果主打刺身嘅朋友可以嚟試吓
一口海膽手卷👍🏻👍🏻
特色壽司方面試過好多款
推介柚子油甘魚腩壽司、燒左口魚邊必試
見到有乳鴿,仲要可以叫一件就試下。
一上到枱見到賣相非常靚
唔需要點任何醬油、鹽已經好好味
乳鴿質素好食過好多地方。
位置方便
座位好坐
服務又好呢個價錢真係好抵食。