2022-05-12
係香港出名嘅炸雞店🥰嚟呢到梗係要食炸雞啦!話說我食到上癮🤤間唔中要報道🫡今次係食lunch,大概等15分鐘就有位😝✨大蔥炸雞 $103主角當然係炸雞啦!想叫辣味嘅芝士炸雞,但無晒🫣今次又encore大蔥芝士炸雞喇!大蔥味都幾突出,有蔥香味特別開胃🥹炸雞無骨,食起嚟好方便,而且佢嘅炸粉唔厚,唔會食到食口都漿,仲炸到外脆內嫩,肉質都唔錯🫡食炸雞最驚雞肉無味好寡…但nene 雞件醃得好入味!呢點要讚下!🤤質素有返咁上下🤣推薦大家去nene 要試炸雞🥰✨芝士炒年糕拌拉麵 $68中規中矩嘅拉麵,年糕偏軟林,唔煙靭,應該係煮好放咗一段時間🥹拉麵還好,幾彈牙!呢個餐有芝士,有蛋又有年糕,全部都係好邪惡好滯嘅野😆要同人share先食得晒😝✨韓式泡菜部鍋 $68每次嗌呢樣菜,必定會比同行朋友話🥹🙎🏽♀️:出嚟食野就唔好嗌啲屋企都煮到嘅公仔面啦!諗諗下 佢有佢道理😆但我難得出嚟食,就係想食啲自己想食嘅野haha🫶🏼部隊鍋料好足!性價比幾高!泡菜湯辣度啱啱好,不過泡菜有啲少,得3-4片左右🥹,湯底帶有奶香味,個人幾鐘意奶香味,可以中和返辣味,唔食得辣嘅都可以放心食😆除左午餐肉、粉絲等常見嘅料,入面有餃子,餃
✨大蔥炸雞 $103
✨芝士炒年糕拌拉麵 $68
✨韓式泡菜部鍋 $68
部隊鍋料好足!性價比幾高!泡菜湯辣度啱啱好,不過泡菜有啲少,得3-4片左右🥹,湯底帶有奶香味,個人幾鐘意奶香味,可以中和返辣味,唔食得辣嘅都可以放心食😆除左午餐肉、粉絲等常見嘅料,入面有餃子,餃子吸晒湯汁,一咬就爆汁,幾好配搭!🤣部隊鍋仲配大大碗白飯,細食嘅記得要走飯/少飯喔🙈
設加一服務費
總結:總結:會為左炸雞再嚟幫襯😝等我🥹🫶🏼🫶🏼🫶🏼