2023-06-29 41 瀏覽
性價比高嘅西班牙菜Weekday 黎食晚餐,用餐時間有120分鐘,上菜速度合適,一d 都唔覺得趕,加上職員好nice,食得好開心👍🏼今次3個女士嘅慶生飯局,叫左一個沙律,兩個前菜,兩個main, 再加甜品,飽飽好滿足!!前菜叫左個薯仔蛋餅同埋八爪魚,薯仔蛋餅啲芝士好好食,芝士勁滑。 如果八爪魚就煮得好淋,好好味。沙律就叫左個牛扒沙律,正常表現。主菜叫咗個油封鴨髀,同埋黑毛豬鞍。老實講, 個鴨髀本身冇乜味,但係佢come with 一個sauce,夾埋係ok 嘅。 反而個黑毛豬鞍就有啲驚喜,口感好好,冇overcook!最後甜品叫左紅絲絨"鬼佬油炸鬼", 跟個士多啤梨醬真係冇得輸。 而因為本身我哋買咗一個好蛋糕同朋友慶祝生日,餐廳好好咁樣將我個蛋糕同個甜品擺埋一齊,視覺上好幸福😍
性價比高嘅西班牙菜

• 薑味橙香橡果黑毛豬鞍架