2021-10-24
😋呢間餐廳由朝到晚都好多人排隊🧐今朝行過見唔係好多人😅排咗5分鐘左右⏰就有位可以入去試吓佢嘅早餐喇❤️..🧂環境好乾淨座位亦都好舒適👍招呼亦都好週到👍服務員反應好快又好勤力👍最緊要係今朝叫嗰兩份早餐性價比好高☺️❤️正呀。雖然我平日真係唔係好鍾意排隊食嘢,但係排隊去食呢個早餐我覺得今朝係值得㗎👍👍👍😋😋😋..🍽早餐A🔥鮮味仿鮑魚是火腿通粉 $37😋包餐包和餐飲,炒蛋好滑呀,麵包亦都好新鮮👍一絲絲嘅😋..🍽早餐G🔥西冷牛扒半德國腸 $43😋呢個麵包係丹麥酥,又香又新鮮,好邪惡但係真係好好食😋值得一讚係佢塊牛扒真係好大塊👍唔會好似出邊嗰啲咁有啲「根」食唔到❤️正呀👍..☕️餐飲:我飲熱奶茶❤我算係奶茶精😋呢杯奶茶亦都唔錯,奶同茶好平均,熱辣辣👍..🍍🍞見到好多人食完早餐都加多個菠蘿油 $12🧐一場嚟到我都試咗一個😋個菠蘿包好大個好新鮮好脆口,非常之好食😋我覺得一定要是試菠蘿油呀😋😋👍👍..服務:🌟🌟🌟🌟🌟食物:🌟🌟🌟🌟🌟環境:🌟🌟🌟🌟🌟..💰$92 / 2人 (早餐)..📍荃灣大壩街39-51庚發樓地下
🍽早餐A🔥鮮味仿鮑魚是火腿通粉 $37
😋包餐包和餐飲,炒蛋好滑呀,麵包亦都好新鮮👍一絲絲嘅😋
🍽早餐G🔥西冷牛扒半德國腸 $43
服務:🌟🌟🌟🌟🌟
食物:🌟🌟🌟🌟🌟
環境:🌟🌟🌟🌟🌟
💰$92 / 2人 (早餐)
📍荃灣大壩街39-51庚發樓地下