餐廳: Itamama (何文田廣場)
資訊:

2022-01-18 902 瀏覽
今日同屋企人一行4人去咗食Tea, 第一次食估唔到比想像中好😊。餐廳裝飾得幾靚,食物質素好,最重要係價錢親民!我哋食叫4個tea, 男人叫焗飯,女人叫Bagel 龍蝦汁蕃茄焗豬扒珍珠飯牛肝菌汁烤雞焗珍珠飯呢兩個焗飯個人覺得以Tea set 價錢黎講,份量同質素都係水準以上。豬扒同雞肉一啲都唔乾,口感十足漢堡扒煎焗流心蛋Bagel包芝士炒蛋Bagel 包呢兩個Bagel 包,味道唔够正宗,因為包嘅質地唔似Bagel似普通面包🥯,而流心蛋就熟咗少少唔够流😅,不過薯條脆口補返,同埋食物够熱唔會凍冰冰,整體都可以接受。4個set 都有跟飲品,我哋叫咗兩杯熱朱,1杯熱檸茶,1杯熱咖啡☕️,味道茶餐廳質素。整體而言,咁嘅價錢、食物質素同餐廳環境,我覺得物有所值

我哋食叫4個tea, 男人叫焗飯,女人叫Bagel

龍蝦汁蕃茄焗豬扒珍珠飯

牛肝菌汁烤雞焗珍珠飯

。豬扒同雞肉一啲都唔乾,口感十足

漢堡扒煎焗流心蛋Bagel包

芝士炒蛋Bagel 包

整體而言,咁嘅價錢、食物質素同餐廳環境,我覺得物有所值