閒日去食,$248晚市放題可以食足兩粒鐘😆😆包埋一盤刺身,螺肉同帶子都好鮮甜~三文魚發揮都正常~唔錯!對得住個價☺️雞煲叫咗小辣,炒得好香好入味正,略嫌啲雞唔係話超滑。之後可以揀鴛鴦鍋,揀咗芫荽皮蛋同埋花膠豬肚湯底,同friend一人一邊幾正喎。跟住啲湯底真係勁足料,並唔係淨係得啲湯!又有海鮮拼盤,又有都頗好味嘅牛叫,都頗抵食。用手機落單的,好快送到,試咗牛豬羊,我會話建議大家瘋狂食牛,真係好味高汁!有美國SRF黑毛和牛,雪花靚又勁腍重牛味,正😭仲有安格斯肩胛肥牛都唔錯。仲有好多飲嘢選擇。雪糕🍦一人一盒movenpick😋總括而言性價比勁高!食物很不錯,特別是牛🔥大家如果喺筲箕灣嗰邊行完山都可以一大班人去呢度打邊爐🍲!推薦推薦!

仲有好多飲嘢選擇。

雪糕🍦一人一盒movenpick😋

2021-11-15