2024-05-25 255 瀏覽
好耐未去過兆萬樓上食放題,對上一次已經係學生年代🤣今日行行吓旺角朋友突然間話想食放題,所以就想神戶屋試吓餐廳好多梳化位都坐得幾舒服,我哋一上到去之後就陸陸續續開始有人上嚟食午放巿放題首先一開始就食個豐富嘅刺身拼盤先、刺身都幾新鮮大大件,冇腥味唔錯最驚喜係都有生蠔食,細細隻但係都幾鮮味,好食壽司方面都有好多唔同種,海膽味道軟綿綿口感一流,唔會有腥味,不錯鰻魚一串厚肉野味、雞泡魚乾好香脆好食,逐條逐條好快食晒呢度除咗可以食日式放題之外仲可以打邊爐,我哋就揀咗個海鮮蒸鍋,上邊兩層蒸咗海鮮嘅汁全部落晒喺下便嘅湯,吸晒啲鮮味,正😄啲海鮮都幾新鮮,雖然唔係太大件但係夠食另外燒物嗰度就有燒菠蘿我朋友好鍾意,佢話又甜又多汁。我唔小心叫多咗佢都同我K.O.哂🤣除咗海鮮蒸鍋之外仲有好多單點嘅海鮮可以叫,有蒜蓉蒸扇貝同埋清酒煮蜆,味道都不錯呢個芝士黃金沙律開邊蝦、另外就係黃金芝士燒廣蠔,兩個都夠晒惹味、味道十足,滿意

最驚喜係都有生蠔食,細細隻但係都幾鮮味,好食

鰻魚一串厚肉野味、雞泡魚乾好香脆好食,逐條逐條好快食晒

啲海鮮都幾新鮮,雖然唔係太大件但係夠食